JT-elektro og data TR

Vi utfører

alle typer oppdrag for private kunder, som nybygg og rehabilitering av boliger, hytter, rådgivning og prosjektering og lignende – og generell service.

Vi er en godkjent elektro installasjonsbedrift 

BOLIGINSTALLASJONER

REHABILITERING

VARMEGULV

TELE OG DATANETTVERK

BOLIGINSTALLASJONER

Vi utfører elektroinstallasjoner etter dine behov innen nybygg, service og rehabilitering. Teknisk og fagmessig har vi kapasitet til å ta på oss det meste av oppdrag på dette området.

VARMEGULV

Varmekabler

Gulvoppvarming med elektriske varmekabler har mange fordeler som varmekilde. Et varmt gulv er en stor varmeflate med lav temperatur og jevn varmefordeling. Dette gir et godt og behagelig innemiljø i både private hjem og offentlige bygninger. Elektrisk gulvvarme er usynlig og opptar ingen veggplass. Varmen fordeles jevnt i rommet og gir en komfort som må oppleves. Det samler seg ikke støv ved varmekilden, og rommet kan innredes og brukes som du selv ønsker

Varmefolie
Flexwatt gir lavere strømregulering, rask varme og komfortbolig. Flexwatt er en rask varmekilde da den ligger rett under parketten. Varmefolie er 3 ganger så billig som vannbåren varme og ligger på lavt byggehøyde. Flexwatt fungerer utmerket med parkett, laminat og tregulv. I løpet av 20-30 minutter vil du få ønsket temperatur i huset. Flexwatt er billigere over tid og, inneholder ingen vedlikeholdskostnader, og gir deg 25 års garanti.

REHABILITERING

Har du et sikringsskap med gammeldagse skrusikringer? Da bør du få sjekket tilstanden på sikringsskapet så raskt som mulig.

Mange gamle sikringsskap er ikke tilpasset det strømforbruket vi har i dag. Innholdet i skapet kan være i dårlig forfatning og kretsene er ofte overbelastet. Et overbelastet sikringsskap utgjør en stor brannfare.Ved å oppgradere til nytt sikringsskap får du moderne automatsikringer med jordfeil. Disse sikringene beskytter kursene i huset slik at ledninger og stikkontakter ikke blir overbelastet. Samtidig sørger de for at ikke farlige jordfeilstrømmer blir stående i anlegget og skaper brannfare. Vi kan også installere overspenningsvern. Overspenningsvernet beskytter mot høye spenninger på nettet som kan skade elektriske artikler som er plugget i stikkontaktene.

TELE OG DATANETTVERK

Vi leverer og installerer kablingssystem cat 5, 5e, 6, og fiber, samt trådløse nettverk både innendørs og mellom bygg.

BOLIGINSTALLASJONER REHABILITERING

Hus og Interiør

Våre prosjekter skaper vi i Bergen og Hordaland

Bergen, Hordaland

Presis realisering

Erfaring, pålitelighet og profesjonalitet

Fornøyde kunder

+100

I Bergen siden 2012

+100